Kapcsolat

Székhely:
2347 Bugyi, Rózsa u. 25.

Telephely:
2347 Bugyi, Táncsics u. 19.

Ügyvezető: Proksa Sándor

Elérhetősége:
Tel/Fax: 06-29-347-705
e-mail cím: proksakft@gmail.com

Proksa Sándor, ügyvezető igazgató
Tel: +36 30 960 5294

Cégbemutató

 

Cégbemutató


 A Prok-Sa Korlátolt Felelősségű Társaságot 2004. január 1.-én alapítottuk én Proksa Sándor és a feleségem Proksa Sándorné, mint családi vállalkozást.
A cég megalapítása előtt őstermelők voltunk.
Mintegy 20 éves mezőgazdasági szakmai gyakorlattal rendelkezve hoztuk létre a nagyobb lehetőségeket kínáló vállalkozásunkat.
Elsősorban hagymafélék termesztésével és értékesítésével foglalkoztunk. Cégünk székhelye és telephelye a lakhelyünk 2347 Bugyi, Rózsa u. 25. szám alatt található. 
Az idők folyamán telephelyünket kinőttük, ezért a családunk tulajdonában lévő Bugyi, Táncsics u. 17. szám alatt nyitottunk még egy telephelyet, ahol a gépeinket és terményeinket tároljuk.
Jelenleg zöldségféléket termesztünk és vásárolunk fel elsősorban helyi termelőktől, amelyeket tisztítva, csomagolva mintegy 90 %-ban a Tesco számára értékesítünk, napi ellátást biztosítva számukra.
Ma már a Tesco által auditált telephelyünkről szállítunk 8-10 féle zöldségfélét, cégünk tulajdonát képező hűtős gépkocsikkal a Tesco Gyáli Központi Telephelyére.
Nyereségünket folyamatosan visszaforgattuk a cégünkbe termelésünk és értékesítésünk növelése és korszerűsítése érdekében.
Tulajdonosok: Proksa Sándor, Proksa Sándorné, Proksa Viktor, Varáné Proksa Mónika, egyenlő 25 %-os részarányban.
Cégünk családi vállalkozás, ahol a cégvezető Proksa Sándor ügyvezető, helyettesem és a minőség irányítási vezető Proksa Viktor, mezőgazdasági technikus képzéssel és közgazdász diplomával rendelkezik.
A könyvelést a lányunk Varáné Proksa Mónika végzi.
A mezőgazdasági termelés irányítását vejem Vara Attila mezőgazdasági technikus végzettséggel és műszakvezető beosztásban végzi.
Jelenleg kb. 30-35 fő alkalmazottat foglalkoztatunk.
Célunk, vevőink igényeinek maximális kielégítése elsősorban magyar termékekkel.
Tevékenységünkkel biztosítani igyekszünk családunk és gyermekeink családja valamint alkalmazottaink családja megélhetését.

Bugyi, 2017.12.05.